duminică, 6 ianuarie 2013

Bridget Jones: The Edge of Reason - Film online cu subtitrare

Bridget Jones: The Edge of Reason - Film online cu subtitrare


Bridget Jones: The Edge of Reason
Descriere sumara Bridget Jones: The Edge of Reason :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Bridget Jones: The Edge of Reason :

Bridget Jones (Renee Zellweger), 30 de ani si ceva, nesigura, autocritica, autostatisticiana a caloriilor, a paharelor si a tigarilor si-a indeplinit visele romantice.
De sase saptamani este iubita stralucitorului si stralucitului avocat Mark Darcy (Colin Firth) si nimic nu este mai incantator pentru Bridget. Sau este?
Desi Darcy ii este devotat si credincios Bridget se surprinde pe ea insasi punandu-si intrebari despre dragoste, viata si despre cum sa se dezbrace mai repede si mai incitant.
Ea si-a gasit un iubit pe care-l place dar acum urmatoarea provocare este sa-l pastreze si ce ar mai putea urma unui astfel de deznodamant fericit dupa aventurile prin care a trecut in Jurnalul lui Bridget Jones?
Si tocmai cand isi tot imagineaza o fericire statornica si fara primejdii, brusc apare competitia in persoana unei colege a lui Darcy care este cazuta in cap dupa el, are picioare extrem de lungi, este vesnic pusa la punct si nu spune niciodata lucruri nepotrivite.
Bridget devine geloasa instantaneu si cum o nenorocire nu vine niciodata singura apare si Daniel Cleaver (Hugh Grant), fostul ei sef.
Sfaturile lui sunt stupide si ameninta sa transforme visul lui Bridget intr-un labirint comic din care ar fi greu sa iasa.
Povestea ne poarta de pe strazile Londrei pe tarmurile insorite ale Tailandei si in muntii Elvetiei iar pe Bridget o gasim facand parasutism, schiind – un fel de, dar si intrand la inchisoare, dintr-o greseala evident.
Totul se petrece in filmul Bridget Jones la limita ratiunii, o comedie englezeasca 100 % despre dragostea moderna, despre femeia moderna, singura si deseori obsedata de tot ce inseamna tabiet dar si tematoare de nou.
Si totul se intampla sub imperiul simtului umorului absolut original al eroinei.
Castigatoarea premiului Oscar pentru rolul din Cold Mountain, Renee Zellweger isi reia rolul care i-a adus prima nominalizare la Oscar in 2001; la fel fac Hugh Grant - irezistibilul Daniel Cleaver si Colin Firth in aratosul Mark Darcy, serios si avocat de succes pe deasupra.
Regia este asigurata de Beeban Kidron, scenariul este scris de Andrew Davies, Helen Fielding- cea care a scris si romanele, Richard Curtis si Adam Brooks.
Producatorii sunt Tim Bevan si Eric Fellner adica, compania Working Title.
Isi reiau rolurile din Jurnalul lui Bridget Jones si Jim Broadbent – tatal lui Bridget, o victima perpetua, Gemma Jones – mama cea neobosita, Shirley Henderson – Jude, Sally Phillips – Shazzer si James Callis – Tom, acestia trei din urma fiind prietenii devotati ai lui Bridget.
Distributia este completata de Jacinda Barrett, colega lui Darcy pe nume Rebecca si Jessica Stevenson, prietena casatorita pe nume Robyn.
Imaginea este asigurata Adrian Biddle, montajul – Greg Hayden, scenografia – Gemma jackson, costume Janny Temme iar muzica Gregson Williams.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Bridget Jones: The Edge of Reason - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu