duminică, 6 ianuarie 2013

Cocktail - Film online cu subtitrare

Cocktail - Film online cu subtitrare


Cocktail
Descriere sumara Cocktail :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Cocktail :

Dornic de profituri rapide, dar in criza de timp, Brian Flanagan se angajeaza ca barman, slujba care-i aduce bani, dragostea femeilor si ii face viata usoara. Ce si-ar putea dori mai mult?
Tanarul, increzatorul si ambitiosul Brian Flagan (Tom Cruise) a visat dintotdeauna la o cariera de succes care sa-i aduca putere, emotii tari si profituri nelimitate. Dar cand cruda realitate, sub forma agentiilor de bursa, nu-i paveaza drumul cu trandafiri si nu-i promite glorie ba mai mult il lasa fara o letcaie, e nevoit sa se angajeze ca barman intr-un club. Curand, cu ajutorul lui Doug Coughlin (Bryan Brown), care-l convinge ca banii se castiga mai usor in spatele tejghelei decat in firmele cu renume, Brian crede ca si-a gasit adevarata vocatie: prepararea cocktail-urilor, zambetul ucigator si admiratia femeilor din lumea buna.
Atras in seducatoarea lume a banilor castigati usor si a sexului pe saturate, Brian pare incantat sa fie starul cluburilor. Dar sexul e un surogat prea ieftin pentru iubirea adevarata0 si vedeta tejghelei se indragosteste de Jordan Mooney (Elizabeth Shue), o femeie cu picioarele pe pamant, care-l ajuta sa se redescopere.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Cocktail - server 1:

Film online cu subtitrare - Cocktail

Vezi Online Cocktail - server 2:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu