duminică, 6 ianuarie 2013

Eagle Eye - Film online cu subtitrare

Eagle Eye - Film online cu subtitrare


Eagle Eye
Descriere sumara Eagle Eye :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 118 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Thriller, Mister
Descriere detaliata Eagle Eye :

Jerry este un tanar pierde vara care isi petrece mare parte din timp distrandu-se cu prietenii. Cand fratele geaman moare in conditii stranii, Jerry se intoarce acasa unde gaseste cantitati impresionante de arme, otravuri si alte substante periculoase, dosare cu informatii secrete, planuri, acte false si schite complexe ce ii fac apartamentul sa para adapostul unui terorist. In cateva minute, telefonul suna si o voce feminina il informeaza ca FBI-ul a fost alertat si ca singura salvare este fuga.
Rachel este o tanara mama, ce tocmai si-a urcat fiul in tren si se pregateste sa se intoarca acasa. Cand telefonul suna, aceasi voce feminina o avertizeaza ca daca nu indeplineste toate instructiunile ce i se vor da, fiul ei va fi ucis.
Fortati sa colaboreze cei doi sunt obligati sa se infiltreze intr-o celula de teroristi ce pune la cale un asasinat politic. Ei trebuie sa lucreze impreuna pentru a-si demonstra nevinovatia si pentru a deslusi adevarul din spatele conspiratiei in care au fost implicati de catre femeia misterioasa care ii instructeaza prin intermediul telefonului.

Vezi Online Eagle Eye - server 1:

Film online cu subtitrare - Eagle Eye

Vezi Online Eagle Eye - server 2:

VK CD 1Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu