duminică, 6 ianuarie 2013

Kiss The Bride - Film online cu subtitrare

Kiss The Bride - Film online cu subtitrare


Kiss The Bride
Descriere sumara Kiss The Bride :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Kiss The Bride :

"Kiss the Bride" este o comedie romantica care se axeaza pe ideea ca frontierele iubirii, sexualitatii si identitatii personale nu sunt niciodata clar definite.
Atunci cand Matt primeste o invitatie la nunta lui Alex cu Ryan, cel mai bun prieten al sau din timpul liceului, cu care experimentase in acea perioada tulbure si confuza a adolescentei o legatura de tip homosexual, dar cu care nu mai pastrase legatura de mai mult de 10 ani, decide sa se intoarca in orasul natal pentru a participa la ceremonie. Spre marea uimire a lui Matt viitoarea mireasa, al carei prenume l-a indus in eroare, este o femeie. In vreme ce Ryan pare sa fi depasit acel episod de ratacire, pe care il considera acum un accident specific varstei primelor descoperiri sexuale, Matt isi da seama ca este inca indragostit de fostul lui partener de cuplu si incearca sa il salveze pe acesta din ghearele "diavolitei" care l-a atras in capcana si l-a determinat sa faca o mare greseala.
Intr-o inlantuire de intamplari amuzante, in care Matt incepe sa o placa pe Alex si sa ii aprecieze calitatile, desi incearca sa impiedice nunta si sa reaprinda in inima lui Ryan vechea flacara din tinerete, toate secretele sunt dezvaluite si cei trei protagonisti sunt pusi in situatia de a face o alegere care le va influenta tot restul vietii.

Vezi Online Kiss The Bride - server 1:

Film online cu subtitrare - Kiss The Bride

Vezi Online Kiss The Bride - server 2:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu