duminică, 6 ianuarie 2013

Romeo Must Die - Film online cu subtitrare

Romeo Must Die - Film online cu subtitrare


Romeo Must Die
Descriere sumara Romeo Must Die :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Romeo Must Die :

Doua familii, legate prin traditie, sunt implicate intr-un razboi brutal.
Cele doua clanuri, unul asiatic si celalalt afro american, se lupta pentru controlul asupra docurilor din Oackland. Insa dupa ce Po, fiul capeteniei asiatice, devine prima victima, rafuiala dintre clanuri ia niste proportii si mai periculoase.
Vestea despre aceasta crima ajunge curand la fratele mai mare al lui Po, Han (Jet Li), un fost politist legendar aflat in prezent intr-o inchisoare din Hong Kong. Si este doar o chestiune de timp pana ce Han se va indrepta catre continentul american.
Renegat de catre familia sa si aflat in cautarea adevarului, Han nu descopera nimic in plus, cu exceptia unor intrebari suplimentare. Si de asemenea el devine o tinta, nu numai a taberei afro-americane, ci si a unor asasini fara identitate a caror lupta armata depaseste cu mult mediul muncitoresc al docurilor.
Intr-o lume a rivalitatilor vicioase si a tradarilor violente, Han nu are o alta solutie decat sa declare la randul sau razboi. Dar spre deosebire de ceilalti, care pot utiliza doar arme, Han este el insusi o arma. Iar cel ce-i va iesi in cale, va gresi in mod fatal.

Vezi Online Romeo Must Die - server 0:

VK CD 1Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu