duminică, 6 ianuarie 2013

Sunshine - Film online cu subtitrare

Sunshine - Film online cu subtitrare


Sunshine
Descriere sumara Sunshine :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata Sunshine :

In anul 2057, Soarele este pe cale de a se stinge pentru totdeauna, iar omenirea este in pericol de a disparea. Unica si ultima speranta a Pamantului este Icarus II, o nava spatiala cu un echipaj de opt astronauti, condusi de capitanul Kaneda. Misiunea lor este aceea de a duce in spatiu o bomba nucleara uriasa, a carei energie sa reaprinda Soarele muribund.
In calatoria lor interstelara, echipajul navei Icarus II capteaza un semnal de la Icarus I, nava disparuta in urma cu sapte ani, plecata cu aceeasi misiune. Un accident cumplit are loc si nava Icarus II ajunge in mare pericol. Membrii echipajului trebuie sa lupte nu numai pentru viata lor si pentru a nu-si pierde mintile, dar si pentru viitorul intregii omeniri.
Fox Searchlight Pictures si DNA Films, in asociere cu UK Film Council prezinta filmul Sunshine, in regia lui Danny Boyle. Filmul este produs de Andrew Macdonald. Scenariul este semnat de Alex Garland. Imaginea este semnata de Alwin KГјchler, iar scenografia de Mark Tildesley. Montajul este realizat de Chris Gill. Coloana sonora este compusa de John Murphy. Costumele sunt create de Suttirat Anne Larlarb. Din distributie fac parte: Cillian Murphy, Rose Byrne, Cliff Curtis, Chris Evans, Troy Garity, Hiroyuki Sanada, Mark Strong, Benedict Wong si Michelle Yeoh.

Vezi Online Sunshine - server 1:

Film online cu subtitrare - Sunshine

Vezi Online Sunshine - server 2:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu