duminică, 6 ianuarie 2013

The Adjustment Bureau - Film online cu subtitrare

The Adjustment Bureau - Film online cu subtitrare


The Adjustment Bureau
Descriere sumara The Adjustment Bureau :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Romantic, Thriller
Descriere detaliata The Adjustment Bureau :

Noi suntem cei care ne controlam destinul, sau forte nestiute ne manipuleaza fara sa ne dam seama?
Matt Damon este protagonistul thrillerului The Adjustment Bureau, ?n rolul ambiţiosului politician David Norris care, tocmai cand e pe cale sa castige un fotoliu in Senatul Statelor Unite, o intalneste pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerina de care se indragosteste pana peste cap. Pentru ca i se ofera sansa sa arunce o privire in propriul sau viitor, David intelege ca ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-si doreste el. Asa ca decide sa mearga impotriva destinului. Pentru aceasta, insa, va avea de luptat cu niste agenti misteriosi care tot incearca sa-l desparta de femeia cu care vrea sa-si petreaca restul vietii.
David afla ca acesti agenti sunt angajati de o agentie mai putin obisnuita – e vorba de Agentia Destinului, care arunca in lupta toate armele de care dispun pentru a-l impiedica pe David sa aleaga in viata alt drum decat cel care ii fusese predestinat.
Confruntat cu piedici extrem de greu de trecut, David va trebui la un moment dat sa aleaga: va accepta, oare, sa renunte la lupta şi sa urmeze calea care ii fusese predestinata sau va risca totul pentru a invinge soarta si pentru a ramane impreuna cu iubirea vietii lui?
The Adjustment Bureau este scris şi regizat de George Nolfi (scenarist al blockbusterului Ocean’s Twelve co-scenarist al altui blockbuster, The Bourne Ultimatum), si se bazeaza pe o povestire scurta apartinand lui Philip K. Dick (“Total Recall,” “Minority Report” si “Blade Runner”).

Vezi Online The Adjustment Bureau - server 1:

Film online cu subtitrare - The Adjustment Bureau

Vezi Online The Adjustment Bureau - server 2:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu