duminică, 6 ianuarie 2013

The Nutcracker in 3D - Film online cu subtitrare

The Nutcracker in 3D - Film online cu subtitrare


The Nutcracker in 3D
Descriere sumara The Nutcracker in 3D :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Filme Fara Subtitrare
Descriere detaliata The Nutcracker in 3D :

Regizorul Andrei Konchalovsky aduce pe marile ecrane lumea fantastică şi personajele оndrăgite ale uneia dintre cele mai frumoase poveşti din toate timpurile: Spărgătorul de nuci, pentru prima oară оn 3D.
Filmul urmăreşte aventura lui Mary (Elle Fanning), o fetiţă de 9 ani a cărei viaţă decurge plicticos оn frumosul oraş Viena. Оn ajunul sărbătorilor de iarnă оnsă, lucrurile оncep să se оnveselească odată cu sosirea unchiului său iubit, Albert (Nathan Lane), care оi aduce un dar nepreţuit: un spărgător de nuci fermecat.
Оn noaptea de Crăciun, Spărgătorul de nuci se trezeşte la viaţă şi o poartă pe fetiţă оn regatul lui magic, оn care zвnele, dulciurile şi jucăriile sunt оnsufleţite. Dar feeria se destramă repede şi Mary află că tărвmul fermecat este оn pericol, fiind ameninţat de legile tiranice impuse de Regele Şoarecilor (John Turturro) şi diabolica sa mamă (Frances de la Tour). Cвnd Spărgătorul de nuci este răpit, Mary şi noii săi aliaţi sunt nevoiţi să afle cвt mai repede secretul Regelui Şoarecilor pentru a putea salva оmpărăţia magică şi pe iubitul lor prieten.
Povestea care l-a inspirat pe Piotr Ilici Ceaikovski să compună muzica pentru baletul cu acelaşi nume prinde viaţă pe marile ecrane din 3 decembrie, оn Spărgătorul de nuci 3D, un film оn care imaginaţia nu cunoaşte limite. Spărgătorul de nuci 3D este distribuit оn Romвnia de MediaPro Distribution.

Vezi Online The Nutcracker in 3D - server 1:

Film online cu subtitrare - The Nutcracker in 3D

Vezi Online The Nutcracker in 3D - server 2:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu