duminică, 6 ianuarie 2013

Yogi Bear - Film online cu subtitrare

Yogi Bear - Film online cu subtitrare


Yogi Bear
Descriere sumara Yogi Bear :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Yogi Bear :

Yogi, cel mai пїЅndrăgit hoţ de coşuri de picnic din Parcul Jellystone, vine pe marile ecrane cu noi aventuri, de această dată пїЅn 3D. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mпїЅncare aduse de turiştii veniţi la picnic. “Mai isteţ decпїЅt urşii de rпїЅnd”, cum пїЅi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas пїЅnaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) şi пїЅi dă acestuia mari bătăi de cap.
Năstruşnicul Yogi nu va mai fi пїЅnsă cea mai mare problemă a Parcului Jellystone, din momentul пїЅn care primarul Brown (Andrew Daly) se hotărăşte să vпїЅndă rezervaţia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da пїЅn lături de la nimic pentru a-şi duce planul la bun sfпїЅrşit, Yogi şi Boo Boo se aliază cu pădurarul Smith şi Rachel (Anna Faris), noua lor prietenă, пїЅncercпїЅnd să salveze parcul, singurul cămin pe care l-au avut vreodată.
Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul Ursul Yogi combină tehnica live-action cu animaţia şi tehnologia 3D de ultimă generaţie. Din 14 ianuarie, povestea lui Yogi şi a lui Boo Boo prinde viaţă пїЅn Ursul Yogi, o aventură 3D plină de umor şi acţiune care va пїЅncпїЅnta publicul de toate vпїЅrstele. Un film produs de Warner Bros. Pictures şi distribuit пїЅn RomпїЅnia de MediaPro Distribution.

Vezi Online Yogi Bear - server 1:

Film online cu subtitrare - Yogi Bear

Vezi Online Yogi Bear - server 2:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu