duminică, 6 ianuarie 2013

Gridiron Gang - Film online cu subtitrare

Gridiron Gang - Film online cu subtitrare


Gridiron Gang
Descriere sumara Gridiron Gang :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Sport
Descriere detaliata Gridiron Gang :

Gridiron Gang spune emotionanta poveste a unui gardian la o inchisoare pentru delincventi juvenili, Sean Porter (Dwayne “The Rock” Johnson), care, impreuna cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transforma un grup de condamnati intr-o echipa de fotbal in doar patru saptamani. Luptand cu rivalitatile specifice bandelor si cu ura dintre colegii sai de echipa, Porter da cateva lectii (si invata si el cateva), in timp ce pustii invata ceea ce inseamna respectul de sine si responsabilitatea.
Intr-o lume in care 75% din delincventii juvenili revin in inchisoare sau au parte de un sfarsit violent pe strada, Porter si Moore se confrunta cu piedici aparent de nedepasit. Nimeni nu vrea sa joace impotriva unor criminali condamnati, dar dupa un efort sustinut si o farama de inspiratie, Porter si echipa lui ajung sa lupte pentru propria lor izbavire si pentru o a doua sansa.
Inspirat dintr-o intamplare adevarata, Gridiron Gang este o dovada vie a faptului ca orice om poate lupta pentru destinul sau si ca membrii aparent fara speranta ai societatii isi pot schimba vietile.

Vezi Online Gridiron Gang - server 1:

Film online cu subtitrare - Gridiron Gang

Vezi Online Gridiron Gang - server 2:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu